Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 
Ο υποψ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Σηφουνάκης, σχολιάζοντας τις εύλογες διαμαρτυρίες της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, για τις υπέρογκες αυξήσεις που καλούνται να καταβάλλουν στον ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ για τις καταχωρήσεις των επιχειρήσεών τους, δήλωσε τα εξής:
« Παρακολουθώ εδώ και δύο χρόνια, ως πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, τις εξελίξεις στον όμιλο του ΟΤΕ, όπου υπάρχει δεδομένη θέση του ΠΑΣΟΚ, αντίθετη με την τακτική του ξεπουλήματος που ακολούθησε η Κυβέρνηση της ΝΔ.
Είχαμε επισημάνει πάρα πολλές φορές ότι ο Ελληνικός Λαός θα κληθεί να πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα της εκποίησης του ΟΤΕ στην ΝΤΟΪΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ και των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου, όπως είναι και ο «Χρυσός Οδηγός». Ο κ. Σηφουνάκης τόνισε ότι εδώ είναι και η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αφού το ΠΑΣΟΚ στον σχεδιασμό του, όταν αναφέρεται στον δημόσιο χαρακτήρα των τηλεπικοινωνιών, θέλει τον ΟΤΕ, φορέα και εργαλείο ανάπτυξης ιδιαίτερα της ελληνικής περιφέρειας, ενώ η ΝΔ έχοντας στόχο και προτεραιότητα την «ελεύθερη αγορά» ουσιαστικά υποθάλπει και ενθαρρύνει συνθήκες νέων ολιγοπωλίων, που καταδυναστεύουν και εκμεταλλεύονται τους πολίτες.»